קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

עוף אפוי במרינדה

עוף אפוי במרינדה
המתכון של עוף אפוי במרינדה יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך תוך כ -55 דקות . מתכון זה מכיל 6 מנות עם 191 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -7 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם טבעות קייל ותפוח מתובל, מלח בצל, רוטב סויה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 51% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: כנפי עוף במרינדה , סלמון אפוי במרינדה וסלמון אפוי במרינדה .

הוראות

1
בכוס מדידה משלבים רוטב לסלט ורוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2
יוצקים 3/4 כוס לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף עוף. אוטמים את השקית והופכים למעיל; מקררים למשך 4 שעות או לילה, הופכים מספר פעמים. מקררים את שאר המרינדה לטיסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מסננים את המרינדה של העוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
4
מניחים את העוף, עם העור כלפי מעלה, על רשת בתבנית צלייה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מפזרים מלח בצל ומלח שום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טאקו נוסף, לא חובהרוטב טאקו נוסף, לא חובה
6
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 45-60 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 170 מעלות, מברישים מדי פעם במרינדה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מקשטים את המגש בטבעות קייל ותפוח אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
כרובכרוב

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

סאות'רן עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ריזלינג בילטמור אסטייט. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-13 דולר.
בילטמור אסטייט ריזלינג
בילטמור אסטייט ריזלינג
מאוזן להפליא עם ניחוחות משמש מתוקים, טעמי דבש קלים וסיומת פריכה.