עוף אפוי טעים ותפוחי אדמה
אם יש לכם מלח ופלפל טחון, מים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 87%. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, פשטידת עוף טעימה, ו פשוט, עוף בגריל טעים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את חתיכות העוף בתבנית אפייה גדולה; לשפוך את המים לתחתית המנה. מסדרים את תפוחי האדמה סביב ושוב חתיכות עוף.
טפטוף שמן זית על התערובת; העונה עם רוזמרין, טימין, מלח ופלפל.
אופים את העוף בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד על העצם והמיצים לרוץ ברור, על 1 שעה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 180 מעלות F (82 מעלות C).