עוף בגריל בלינזי
עוף בגריל בלינזי נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 35 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 22 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם זנגביל, שיני שום, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו עוף בגריל בלינזי, סאטה עוף בלינזי, ו עוף בלינזי (איאם פללה) (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לשלב את השום, צ ' ילי, שאלוט, זנגביל וכורכום ודופק עד קצוץ דק.
מוסיפים את 1/4 כוס שמן צמחי ודופק למשחה עדינה.
מעבירים את הדבק למחבת קטנה ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד ריחני קל השחמה, על 5 דקות.
תן את הדבק מגניב לחלוטין מתבלים עם מלח ופלפל.
הגדר את העוף בתבנית אפייה ולשפשף את הדבק על כל זה.
מניחים את המפרץ משאיר על גבי. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
תדליק גריל. קו באח עם גיליון כפול של רדיד אלומיניום כבד מוברש קלות עם שמן.
להעביר את העוף לסכל, צד העור למעלה. כיסוי וגריל מעל חום מתון (350 עד 37
במשך 1 שעה, עד כמעט מבושל דרך.
מוסיף את הלימונים לסכל וגריל את העוף עד המיצים לרוץ ברור כאשר ירך פנימית הוא פירסינג, כ 15 דקות יותר. לגלף את העוף, להעביר מגש ומגישים עם לימונים.