קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

עוף בזיגוג הויסין עם סלט כרוב

עוף בזיגוג הויסין עם סלט כרוב
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו כרוב, רוטב סויה, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו ליים ועוף מזוגג סויה עם סלט כרוב, כרוב בזיגוג הויסין קלוי, ו עוף מוקפץ עם בטטות, כרוב אדום והויסין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטאטא חום גבוה. יש לשטוף את הקציצות להתייבש עם מגבות נייר. לדפוק את הקציצות לרזון אפילו.
2
מקום על מחבת מטאטא. בקערה קטנה, לטאטא יחד את רוטב הויסין, רוטב סויה, 1 כפית חומץ האורז, ואת רוטב הדגים (אם משתמשים).
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר 2 כפות של זיגוג לקערה גדולה ומערבבים בחומץ האורז הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
4
מוסיפים את הכרוב, הפלפלים, הבצל הירוק והכוסברה וזורקים. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
5
יוצקים על 1 כף של זיגוג הנותרים לתוך קערה קטנה; להפריש כמו רוטב הגמר.
מרכיבים שתצטרך
6
מברישים את העוף עם זיגוג שנשאר. לצלות, צחצוח מדי פעם, עד מבושל דרך, 5 עד 8 דקות. כף זיגוג שמורות מעל.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
זיגוגזיגוג
7
מגישים עם סלט הכרוב.