עוף בזיליקום פרמז'ן
עוף בזיליקום Parmigiana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, גבינת מוצרלה, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בתחליף הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: Melanzane alla Parmigiana - חציל parmigiana, עוף פרמז'ן, ו עוף פרמז'ן.
הוראות
הכן פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושמן.
חותכים כל חזה עוף ל 2 חתיכות.
מניחים כל חתיכה בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; לשטח עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
שלב 2/3 כוס פירורי לחם ו 1/4 כוס גבינת פרמזן. לטבול עוף בתחליף ביצה, ולדלות בתערובת פירורי לחם.
עוף חום, בקבוצות, בשמן חם במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה, 1 עד 2 דקות בכל צד; להסיר עוף מחבת.
מערבבים יחד רוטב פסטה ובזיליקום; כפית חצי רוטב לתוך צלחת אפייה 11 - x 7 אינץ'. מסדרים עוף בשכבה זוגית על רוטב; יוצקים רוטב שנותר על עוף.
מפזרים באופן שווה עם גבינת מוצרלה ונותר 1/4 גבינת פרמזן כוס.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד גבינת מוצרלה הוא השחמה קלות ורוטב הוא מבעבע סביב הקצוות.
הסר מהתנור, ומפזרים 2 כפות פטרוזיליה.
מגישים עוף על פסטה חמה מבושלת.