קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

עוף ביין, בדרך שלי.

עוף ביין, בדרך שלי.
Coq Au Vin, My Way is a ללא גלוטן וקמאיות ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 413 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, שמנת כבדה, ירכיים עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Coq au riesling פסטה.

הוראות

1
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את הירכיים עוף, שום כתוש, ותבלינים איטלקיים. חום את הירכיים עוף משני הצדדים, ולאחר מכן להוסיף את העגבניות ופטריות פורטובלו. מתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורטובלופטריות פורטובלו
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
3
מסננים את כמחצית מהנוזל מהמחבת, ויוצקים ביין בורגונדי. כיסוי, ומבשלים עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר את העוף, עגבניות ופטריות לתבנית אפייה מרובעת 8 או 9 אינץ'. מכסים בבצל פרוס, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). להביא את הנוזל שנותר במחבת לנקודת הרתיחה מעל חום בינוני-נמוך. בעדינות להקציף את קרם כבד גבינת Gruyere.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר מהחום, ומערבבים עד חלקה. אם הרוטב אינו עבה מספיק, להקציף את קורנפלור, ומבשלים מעל חום נמוך מאוד עד שהוא מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
יוצקים את הרוטב על העוף בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.