Coq Au Vin, My Way is a ללא גלוטן וקמאיות ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 413 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, שמנת כבדה, ירכיים עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Coq au riesling פסטה.
הוראות
1
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את הירכיים עוף, שום כתוש, ותבלינים איטלקיים. חום את הירכיים עוף משני הצדדים, ולאחר מכן להוסיף את העגבניות ופטריות פורטובלו. מתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורטובלו
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
3
מסננים את כמחצית מהנוזל מהמחבת, ויוצקים ביין בורגונדי. כיסוי, ומבשלים עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר את העוף, עגבניות ופטריות לתבנית אפייה מרובעת 8 או 9 אינץ'. מכסים בבצל פרוס, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). להביא את הנוזל שנותר במחבת לנקודת הרתיחה מעל חום בינוני-נמוך. בעדינות להקציף את קרם כבד גבינת Gruyere.
מרכיבים שתצטרך
Gruyere
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר מהחום, ומערבבים עד חלקה. אם הרוטב אינו עבה מספיק, להקציף את קורנפלור, ומבשלים מעל חום נמוך מאוד עד שהוא מתעבה.