קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

עוף ביין קלאסי

עוף ביין קלאסי
קוק או וין קלאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 865 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, עלי דפנה, פלפלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Coq au riesling פסטה, מתכונים קלאסיים לחג שנעשו עם מרכיבים קלאסיים! # DiamondNuts, ו עוגת חמאה צהובה משחימה קלאסית לחבר קלאסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יין, בצל, סלרי, גזר, שום ופלפל בסיר גדול. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל 5 דקות. מגניב לחלוטין; לערבב בשמן.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים חתיכות עוף בקערת זכוכית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים תערובת יין על עוף; מערבבים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 1 יום ועד 2 ימים, הופכים עוף מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1
באמצעות מלקחיים, להעביר חתיכות עוף מן המרינדה מגבות נייר לניקוז; טפיחה יבשה. זן מרינדה; שמור ירקות ונוזל בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
2
שמן חום בסיר גדול כבד (רחב מספיק כדי להחזיק עוף בשכבה אחת) מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף בייקון וsauté עד פריך וחום. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים עוף, צד העור למטה, לטפטוף בסיר. Sauté עד חום, כ 8 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
5
מעבירים עוף לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים ירקות שמורים ממרינדה לסיר. Sauté עד חום, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מערבבים בקמח; מערבבים 2 דקות. בהדרגה להקציף נוזלי המרינדה שמורות. מביאים לרתיחה, מקציפים לעתים קרובות. מבשלים עד שהרוטב מתעבה, מטאטא מדי פעם, בערך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מערבבים בצלצלי שאלוט, שום, עשבי תיבול, ועלי דפנה, ואז מרק. להחזיר עוף לסיר, הסדרת צד העור בשכבה אחת. להביא לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך. כסה סיר ועוף מבשל 30 דקות. באמצעות מלקחיים, להפוך עוף מעל. מכסים ומבשלים עד מכרז, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
9
בינתיים, להמיס 3 כפות חמאה במחבת גדולה כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
10
להוסיף פטריות; sauté עד מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
מעבירים פטריות לצלחת. ממיסים הנותרים 1 כף חמאה באותו מחבת.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים בצל ומטוגנים עד תחילת חום, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
13
להעביר בצל לצלחת לצד פטריות; מחבת מילואים.
מרכיבים שתצטרך
14
באמצעות מלקחיים, להעביר עוף לצלחת. מסננים רוטב מן הסיר למחבת שמורה, לחיצה על מוצקים מסננת כדי לחלץ את כל הרוטב; להשליך מוצקים. להביא רוטב לרתיחה, גירוד חתיכות השחמה. להחזיר את הרוטב לסיר.
מרכיבים שתצטרך
15
מוסיפים בצל לסיר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מכסים ומבשלים עד בצל הם כמעט מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
16
מוסיפים פטריות ובייקון. מבשלים חשופים עד בצל הם מאוד רך ורוטב הוא מופחת מעט, על 12 דקות. להטות סיר וכפית את עודף שומן מן החלק העליון של רוטב. רוטב העונה עם מלח ופלפל. להחזיר עוף לרוטב. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב במקצת. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר.) Rewarm על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
17
מסדרים עוף על מגש גדול מעוטר. רוטב כפית וירקות מעל.
מרכיבים שתצטרך
18
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך