עוף במרינדה מבושל מתחת ללבנה
עוף במרינדה מבושל מתחת ללבנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 554 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם קליפת לימון, פלפל, עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה ספליט עוגה כקינוח. נסו בריק צ'יקן, עוף מתחת ללבנה, ו עוף מתחת ללבנה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 11 המרכיבים הראשונים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'.
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. לקצץ עודף שומן. עם סכין חדה או מזמרה במטבח, להסיר את הכנפיים במפרק הראשון; להשליך כנפיים. פיצול עוף לחצי לאורכו.
להסיר ולהשליך את העור; לנקב את כל פני השטח של עוף עם מזלג.
מניחים עוף בצלחת, הופך למעיל. מכסים ומקררים 8 שעות או לילה, מסתובבים מדי פעם.
הסר עוף מן המנה; להשליך מרינדה. עוף מעיל עם תרסיס בישול; מפזרים עוף באופן שווה עם מלח ופלפל.
הכן גריל לצלייה עקיפה, חימום צד אחד בינוני גבוה ולהשאיר צד אחד ללא חום. לשמור על טמפרטורה ב 40
לעטוף 2 לבנים עם רדיד אלומיניום.
מניחים עוף, חזה בצד למטה, על מתלה גריל מצופה ספריי בישול בצד לא מחומם.
מקום 1 בריק מוכן על כל חצי עוף. כיסוי וגריל 1 שעה או עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך 16
בזהירות להסיר לבנים חמות; להסיר עוף מגריל.
בואו עוף לעמוד 5 דקות. לגלף עוף.