צריך מנה עיקרית צמחונית? עוף בסגנון משפחתי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 949 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם מלח, חמאה, עוף מגוון חינםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו עוף צלוי בסגנון משפחתי, עוף בסיר קרוק Vesuvio, בסגנון משפחתי, ו צלי קדרה בסגנון משפחתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מחרוזת מטבח
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
1
מערבבים את הקמח והמלח בקערת ערבוב גדולה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מוסיפים את החמאה ומערבבים עם בלנדר מאפה או את הידיים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את מי הקרח ומעבידים אותם כדי לקשור את הבצק עד שהוא מחזיק יחד מבלי להיות רטוב או דביק מדי. לסחוט כמות קטנה יחד, אם הוא מתפורר, להוסיף יותר מי קרח, 1 כף בכל פעם. לעטוף את הכדור הגדול של בצק לעטוף פלסטיק לקרר תוך הכנת שאר המתכון (אל תהסס לעשות את הבצק בלילה שלפני אם אתה מעדיף.)
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1
שים את העוף בסיר גדול ומכסה עם 3 ליטרים של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיף את הירקות ועשבי תיבול ולהביא אותו לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים, חשוף, במשך 1 שעה; ברפרוף לעתים קרובות כמו השמן עולה אל פני השטח. מה שאנחנו עושים כאן זה לא רק לבשל את העוף אלא גם ליצור את רוטב הבסיס לעוגת הסיר. זה הטריק הישן של הריגת שתי ציפורים במכה אחת-או סיר אחד כמו במקרה עשוי להיות.
הסר את העוף למגש כדי להתקרר. כאשר זה מגניב מספיק כדי להתמודד לגרוס את בשר העוף, להשליך את העור והעצמות, ולהניח בצד. באמצעות מסננת, מסננים את מרק העוף לסיר אחר ומשליכים את המוצקים; אתה צריך בערך 2 ליטרים כשתסיים.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
כדי להפוך את מילוי פשטידת הסיר: למחוק את הקומקום ולשים אותו בחזרה על הכיריים על אש בינונית-נמוכה. ממיסים את החמאה ובדיוק כשהקצף שוקע, מוסיפים את הקמח, מערבבים כל הזמן עם כף עץ או מקציפים כדי למנוע גושים. זהו רביכה, אשר יפעל כמו thickener. מבשלים ומערבבים את רביכה עד שזה הצבע של בלונדינית קליפורניה. עכשיו, בהדרגה לשפוך מרק עוף שמור, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
להקציף ומבשלים במשך 10 דקות כדי לבשל את הטעם העמילני של הקמח לעבות את המרק; זה צריך להיראות כמו שמנת של מרק עוף. מקפלים את הגזר, בצל פנינה, אפונה, שום, רוזמרין, טימין, ומיץ לימון; מערבבים לשלב. מבשלים במשך 10 דקות כדי לרכך את הירקות קצת; העונה תערובת עם מלח ופלפל. מערבבים את העוף הגרוס עד משולב, להסיר מהחום וקריר לטמפרטורת החדר; זה יקבל די עבה כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב קצוץ (לא חובה)
מיכל בצל קצוץ
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל פנינה
עבור מוסיף שומן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/2 כוס מרק עוף
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
2 כוסות שיני שום
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
7
קח את הבצק מהמקרר והניח אותו על הדלפק במשך 5 דקות כדי להתחמם קצת, מה שהופך אותו קל יותר להתגלגל החוצה.
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
9
מגלגלים את הבצק החוצה לתוך 14 גדול על ידי מלבן 20 אינץ'. בזהירות להעביר את הבצק לאבן פיצה מלבנית גדולה או מחבת גיליון סטנדרטית, משאיר על 1 רגל של המאפה תלוי מקצה 1. כפית את מילוי העוף המקורר על המאפה כי הוא על אבן הפיצה, משאיר גבול סביב הצדדים. מקציפים קלות את הביצה עם 3 כפות מים כדי להפוך ביצה לשטוף ולהבריש אותו על גבול הבצק. מקפלים את הבצק "חינם" על המילוי כמו שמיכה crimp את הקצוות עם מזלג כדי ליצור חותם הדוק; זה צריך להיראות כמו כרית גדולה.