קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות15
מגזין

עוף בסגנון משפחתי

עוף בסגנון משפחתי
צריך מנה עיקרית צמחונית? עוף בסגנון משפחתי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 949 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם מלח, חמאה, עוף מגוון חינםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו עוף צלוי בסגנון משפחתי, עוף בסיר קרוק Vesuvio, בסגנון משפחתי, ו צלי קדרה בסגנון משפחתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מחרוזת מטבח
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
1
מערבבים את הקמח והמלח בקערת ערבוב גדולה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
מוסיפים את החמאה ומערבבים עם בלנדר מאפה או את הידיים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את מי הקרח ומעבידים אותם כדי לקשור את הבצק עד שהוא מחזיק יחד מבלי להיות רטוב או דביק מדי. לסחוט כמות קטנה יחד, אם הוא מתפורר, להוסיף יותר מי קרח, 1 כף בכל פעם. לעטוף את הכדור הגדול של בצק לעטוף פלסטיק לקרר תוך הכנת שאר המתכון (אל תהסס לעשות את הבצק בלילה שלפני אם אתה מעדיף.)
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
שים את העוף בסיר גדול ומכסה עם 3 ליטרים של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיף את הירקות ועשבי תיבול ולהביא אותו לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים, חשוף, במשך 1 שעה; ברפרוף לעתים קרובות כמו השמן עולה אל פני השטח. מה שאנחנו עושים כאן זה לא רק לבשל את העוף אלא גם ליצור את רוטב הבסיס לעוגת הסיר. זה הטריק הישן של הריגת שתי ציפורים במכה אחת-או סיר אחד כמו במקרה עשוי להיות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר את העוף למגש כדי להתקרר. כאשר זה מגניב מספיק כדי להתמודד לגרוס את בשר העוף, להשליך את העור והעצמות, ולהניח בצד. באמצעות מסננת, מסננים את מרק העוף לסיר אחר ומשליכים את המוצקים; אתה צריך בערך 2 ליטרים כשתסיים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
כדי להפוך את מילוי פשטידת הסיר: למחוק את הקומקום ולשים אותו בחזרה על הכיריים על אש בינונית-נמוכה. ממיסים את החמאה ובדיוק כשהקצף שוקע, מוסיפים את הקמח, מערבבים כל הזמן עם כף עץ או מקציפים כדי למנוע גושים. זהו רביכה, אשר יפעל כמו thickener. מבשלים ומערבבים את רביכה עד שזה הצבע של בלונדינית קליפורניה. עכשיו, בהדרגה לשפוך מרק עוף שמור, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
להקציף ומבשלים במשך 10 דקות כדי לבשל את הטעם העמילני של הקמח לעבות את המרק; זה צריך להיראות כמו שמנת של מרק עוף. מקפלים את הגזר, בצל פנינה, אפונה, שום, רוזמרין, טימין, ומיץ לימון; מערבבים לשלב. מבשלים במשך 10 דקות כדי לרכך את הירקות קצת; העונה תערובת עם מלח ופלפל. מערבבים את העוף הגרוס עד משולב, להסיר מהחום וקריר לטמפרטורת החדר; זה יקבל די עבה כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב קצוץ (לא חובה)בצל צהוב קצוץ (לא חובה)
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל פנינהבצל פנינה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
קח את הבצק מהמקרר והניח אותו על הדלפק במשך 5 דקות כדי להתחמם קצת, מה שהופך אותו קל יותר להתגלגל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
8
מפזרים את הדלפק ואת סיכה מתגלגל בקלילות עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
9
מגלגלים את הבצק החוצה לתוך 14 גדול על ידי מלבן 20 אינץ'. בזהירות להעביר את הבצק לאבן פיצה מלבנית גדולה או מחבת גיליון סטנדרטית, משאיר על 1 רגל של המאפה תלוי מקצה 1. כפית את מילוי העוף המקורר על המאפה כי הוא על אבן הפיצה, משאיר גבול סביב הצדדים. מקציפים קלות את הביצה עם 3 כפות מים כדי להפוך ביצה לשטוף ולהבריש אותו על גבול הבצק. מקפלים את הבצק "חינם" על המילוי כמו שמיכה crimp את הקצוות עם מזלג כדי ליצור חותם הדוק; זה צריך להיראות כמו כרית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מברישים את החלק העליון של פשטידת העוף הענקית בשטיפת הביצים הנותרת, מפזרים מלח גס וחותכים חתכים זעירים בחלק העליון כדי שאדים יוכלו להימלט.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
מניחים את פשטידת העוף בתנור ואופים במשך 45 דקות עד 1 שעה עד נפוח וזהב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
תן לפאי העוף לנוח 10 דקות לפני שהוא מזיז אותו. הפעל מרית מתחת לעוגת הסיר כדי לשחרר אותו מאבן הפיצה. תוציא את פשטידת העוף עם כפית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת