תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף ברוטב יין. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם יין, שמן canolan, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוף ברוטב יין, עוף ברוטב יין לבן, ו עוף ברוטב יין ברי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים תנור הולנדי על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מפזרים עוף באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים חצי עוף למחבת, צד בשר למטה. מבשלים 4 דקות או עד השחמה; להסיר מחבת. חזור עם עוף שנותר. שים את העוף בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים בצל, גזר, סלרי ושום למחבת; מבשלים 6 דקות, ערבוב מדי פעם.