קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

דג מצופה פקאן ברוטב רמולד

דג מצופה פקאן ברוטב רמולד
דג מצופה פקאן עם רוטב רמולד נטול גלוטן, ופסקאטרי ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 39% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון, 96 גרם שומן, ובסך הכל של 1057 קלוריות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, מיונז, סנאפר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה עובד טוב כמנה עיקרית. נסו טוסט צרפתי מצופה פקאן ברוטב פירות יער, פקאן מצופה מחוספס, ו פילה סלמון מצופה פקאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
להכנת רוטב מניחים את הפטרוזיליה, הבצל הירוק, הצלפים והשום בבלנדר או במעבד מזון ומשלבים.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את המיונז, שמן הזית, מיץ הלימון והחרדל. מערבבים היטב. מצננים עד שמוכן להגשה עם פירות ים. זה שומר במיכל מכוסה במקרר למשך מספר שבועות. מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס. שוטפים את הדג, מייבשים ומתבלים. לחפור את הדגים בחמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מורחים את אגוזי הפקאן הטחונים על צלחת ולוחצים את הדג לפירורים לציפוי. הופכים את הפילטים ומצפים את הצד השני. בברזל יצוק או במחבת כבדה ועמידה בתנור, מחממים את 1 כף החמאה המלאה עם השמן. כשהוא מתחיל לרחוש, צורבים את הדג כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מכניסים את המחבת לתנור למשך 6 עד 10 דקות, תלוי בעובי הפילטים ובהעדפתכם למידת האלימות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מגישים מיד עם רוטב רמולד בצד ו טריז לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. כרמי פצר עמק אוקס פינו גריגיו עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
כרמי פצר עמק אוקס פינו גריגיו
כרמי פצר עמק אוקס פינו גריגיו
פינו גריגיו זה נקי עם אופי פרי קדימה ועמוד שדרה חומצי פריך . יש ניחוחות של מנגו, אגס, תבלין כתום, עשב לימון ואננס. בפה יש טעמים של פירות טרופיים, תפוחים, אגסים ותו הדרים כתום נחמד, מאוזן במינרליות וגימור נפלא ועגול.