תבשיל קציצה במערב התיכון
תבשיל קציצה במערב התיכון עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 197 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.14 דולר למנה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חמאה, פירורי לחם, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו תבשיל אטריות טונה ללא אפייה-המערב התיכון, קציצה תת תבשיל, ו קציצה תת תבשיל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו 2 כפות רוטב עגבניות, ביצה, פירורי לחם, בצל ומלח. מפוררים בשר על תערובת ומערבבים היטב. צורה לתוך 1-ב. ביצים.
מניחים קציצות על רשת משומנת בתבנית אפייה רדודה ואופים בחום של 375-15-20 דקות או עד שהקציצות כבר לא ורודות; מסננים.
בינתיים, במחבת גדולה, שלבו את רוטב העגבניות שנותר עם ירקות ותבלינים. מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד שהם מחוממים; מערבבים פנימה קציצות ומניחים בצד.
מניחים תפוחי אדמה ב -11 אינץ ' משומן. איקס 7-אין. תבנית אפייה.
מברישים בחמאה ואופים בחום של 375 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להשחמה קלה.
מוציאים מהתנור; למעלה עם תערובת קציצה. מסדרים רצועות גבינה בתבנית סריג מעל.
אופים, חשופים, במשך 20-25 דקות יותר או עד מחומם דרך גבינה נמס.