עוף עם רוטב שום דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 53 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 873 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אטריות ביצים, מלח, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החומץ הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פקאן חומץ כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו עוף ברוטב שום, עוף ברוטב שום, ו עוף ברוטב שום (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא עוף, 4 כוסות מים, ו 1 כפית מלח לרתיחה בתנור הולנדי. להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד הסוף.
לטאטא בקמח; לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה לטאטא במרק שמור תערובת שום; לבשל 5 דקות או עד חלקה מעט מעובה. בהדרגה לטאטא 1/2 תערובת מרק חם לתוך ביצים; להוסיף לתערובת החמה הנותרים, לטאטא כל הזמן. מבשלים 3 דקות או עד שהתערובת מגיעה ל-16