עוף ברוטב שומה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 873 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מרק עוף, בצל, זרעי שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשוקולד חצי איכותי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות Semisweet שוקולד Pinwheel כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. מתכונים דומים: שומה ירוקה בסגנון Zacatecas עם עוף (פולו en מול ורדה Zacatecano), עוף עם רוטב שומה, ו ארוחת ערב הלילה: חזה עוף ב חפרפרת ג'ינג'ר (שומה דה Jengibre con Pechugas de Pollo).
הוראות
1
חותכים את התרנגולות לחתיכות, שמירה על השדיים.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרת
2
מניחים חתיכות עוף למעט השדיים בסיר עמוק על חום בינוני; מוסיפים את הבצל, שום, מרק עוף. מכסים את המחבת ומבשלים 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
חותכים את השדיים לחצאים ומוסיפים לסיר; ומבשלים עד שדי העוף כבר לא ורודים על העצם והמיצים לרוץ ברור, על 20 דקות יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר את העוף ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
הסר את העור והעצמות מהעוף; לחתוך את הבשר לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
מסננים את המרק דרך מסננת רשת בסדר, שומר את הנוזל ומשליך את הבצל, השום והשומן ברפרוף. אם יש לך פחות מ 3 כוסות של נוזל שמור, להוסיף מים כדי להפוך 3 כוסות. אם יש לך יותר מ 3 כוסות, לחזור למחבת ולהביא לרתיחה; לבשל עד נפח הנוזל מפחית 3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מערבבים את אבקת צ ' ילי, שקדים, בננה, קינמון, מלח, חתיכות טורטייה, שומשום, וצנוברים בבלנדר. מתמזגים נמוך, מוסיפים לאט את הנוזל השמור בזרם עד שהתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
יכול דיאט קרם סודה
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
( 23)
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
יוצקים את התערובת ואת הנוזל שנותר לתוך סיר גדול על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מוסיפים את החמאה והשוקולד; מבשלים ומערבבים עד שהחמאה והשוקולד נמסו. מערבבים את חתיכות העוף לתוך הרוטב; להמשיך לבשל עד העוף מחומם לחלוטין דרך, 5 עד 10 דקות.