עוף ברוטב דלעת-אנצ'ו שומה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 547 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.31 דולר למנה. אם יש לכם מלח כשר, מקל קינמון, טורטיות תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הציון הזה די טוב. נסו עוף בגריל פיקנטי עם רוטב שומה דלעת שמנת, צ'ילי בקר עם אנצ' ו, שומה וכמון, ו תבשיל לחם תירס ודלורית, פטריות ושומה אנצ'ו (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מעבד מזון
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
3
בסיר בינוני שלבו 6 כוסות מים, מלח, סוכר, עלה דפנה, מקל קינמון, גרגירי פלפל וציפורן. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב עדין. לאחר שהסוכר והמלח מומסים, מסירים מהאש ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את העוף, ומקררים, מכוסים, לפחות 2 שעות או לילה. הביאו את 2 כוסות המים הנותרות לרתיחה בסיר קטן על אש גבוהה. בקערה חסינת חום בינונית מוסיפים את צ 'ילי האנצ' ו ומכסים במים הרותחים. שקלו עם צלחת כך שהפלפלים יישארו מתחת למים ותנו להם להשרות למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוציאים וזורקים את הגבעולים כשהפלפלים התרככו.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
6
מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. על מגש גיליון זורקים את הג ' לפנוס, הבצל, העגבניות, השום והכמון עם 2 כפות שמן. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צולים עד לקבלת קרמל יפה עם צבע טוב, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מוסיפים את גרעיני הדלעת למחבת יבשה וחמה על אש גבוהה. מערבבים לעתים קרובות, עד שהזרעים מזהיבים ומתחילים לצוץ.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעת
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מעבירים למעבד מזון יחד עם ירקות קלויים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
9
מוסיפים למעבד את הצ 'ילי הספוג, כ -2 כפות נוזל השריית צ' ילי, עלי הכוסברה ושאר 2 כפות שמן הזית. פירה עד לקבלת תערובת חלקה. טועמים ומתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך.
יוצקים פנימה את רוטב השומה ואופים, מכוסה, עד שהעוף מבושל, בערך 55 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מוציאים מהתנור ומעבירים את העוף לקרש חיתוך להתקררות. כאשר מגניב למגע, לגרוס את העוף ולהוסיף אותו בחזרה לרוטב. כף את השומה לטורטיות תירס והגיש עם טריזי ליים, פרוסות אבוקדו, חסה מגורדת, בצל אדום וצנוניות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדו
טורטיה תירס
סיד טריז
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')