עוף ברוטב תפוז חריף
עוף ברוטב תפוזים חריף עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 265 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. אם יש לך עלי אורגנו, שמן זית כתית מעולה, פטרוזיליה וכתום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-222 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוף ברוטב חריף מפרץ ישן, מרמלדה כתומה ברוטב סלמון, עוף. או חזיר., ו חזה עוף צלוי ברוטב לימון חריף.
הוראות
הפוך את המרינדה: בבלנדר או מעבד מזון, לשלב את מיץ התפוזים או תפוזים קצוצים, בצל, צ ' יפוטלה באדובו, שום, כוסברה, רוזמרין, טימין, מיורן, ומלח.
דופק כמה פעמים לעשות פירה גס.
לקצץ את השומן מן הירכיים עוף: עם מספריים, לגזור את השומן העודף מן הירכיים.
לדפוק את הירכיים עוף אפילו עובי:
שים את ירכיים עוף בין שני יריעות של נייר פלסטיק לעטוף או שעווה פאונד עם פטיש בשר או מערוך עד עובי אפילו של כ 1/2 אינץ'.
מוסיפים את העוף לקערה של המרינדה (או מעבירים הן לתיק מקפיא רוכסן). מקררים 2 שעות או לילה.
מחממים את שמן הזית במחבת ברזל יצוקה גדולה או במחבת כבדה בחום גבוה בינוני.
הסר את חתיכות העוף מן המרינדה, blotting את עודף (אבל לא כל) עם מגבת נייר.
עבודה בקבוצות, לבשל את חתיכות עוף במשך 5 דקות בכל צד, או עד השחמה מבושל דרך.
מפזרים את העוף עם כוסברה קצוצה או פטרוזיליה, מקשטים עם טריזים כתומים ומגישים עם אורז ספרדי.