עוף, ברי, תאנה וארוגולה פניני
נסו אגס, ארוגולה וברי פניני, ברי, בזיליקום, בייקון & פניני כחול ... ו Breville Panini עיתונות בגידה!, ו ריסוק על קתי סטראוס של פניני שמח בתוספת תפוח קלוי, ברי פקאן פניני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את יצרנית פניני על פי הוראות היצרן.עבור כל כריך: לחתוך את הכיפה של באגט כדי ליצור משטח צלייה שטוח. מחלקים את באגט לחצי לאורכו כדי ליצור חצאים העליון והתחתון.
מורחים כמה כפות של ריבת תאנה בתוך כל באגט חצי. בצד אחד, שכבה כמה פרוסות ברי, קומץ קטן של ארוגולה וכמה פרוסות עוף. סגור את הכריך עם החצי השני של באגט.גריל פניני עד הגבינה נמסה לחם קלוי, 3 עד 5 דקות.