עוגת תפוחים פולנית חנוכה היא מוצרי חלב חינם וצמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 398 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תמצית שקדים, שקדים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 136 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת תפוחים פולנית (Szarlotka), סופגנייה תפוחים (סופגניות חנוכה) עם קרמל מלוח, ו עוגת סביבון חנוכה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 177°, משמנים מחבת Bundt או 9-by - 13 אינץ תבנית אפייה. לזרוק את התפוחים בקערה גדולה עם גרידה ומיץ של לימון, אגוזי מלך, ואת הקינמון. דופק יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, שקדים, ו 11/4 כוסות של הסוכר בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. עם ריצת מעבד מזון, להוסיף את הביצים, שמן, תמצית שקדים, עיבוד עד רק מעורב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
יכול דיאט קרם סודה
( 23)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לשימור,
לוראן מטבח מקצועי®
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
Kugelhopf Pan
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כפית 1/3 של הבלילה על החלק התחתון של המחבת. לפזר את התפוחים על גבי, ולכסות את התפוחים עם הבלילה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מפזרים את החלק העליון עם הנותרים 2 כפות סוכר (תצטרך פחות אם באמצעות מחבת Bundt).
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
4
אופים במשך 45 עד 60 דקות, או עד הזהב מבושל דרך. העוגה תיקח זמן קצר יותר לאפות במחבת המלבנית הרדודה מאשר במחבת Bundt.