עוף בשומשום
עוף בשומשום יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 279 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב פלפל, בצל ירוק, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דבש-טריאקי אצבעות עוף עם זרעי שומשום עם אטריות צלופן שומשום אפונה הצמד, שומשום קרוש טונה & אבוקדו עם אטריות שומשום חריף קישואים, ו עוף בשומשום.
הוראות
כדי להפוך את המרינדה: בצלחת nonporous או קערה תערובת קורנפלור עם יין או שרי; ואז מערבבים במיץ לימון, רוטב סויה, רוטב פלפל חריף, זנגביל ושום. מערבבים יחד ומערבבים רצועות עוף. מכסים את המנה ומקררים כדי להשרות במשך 3 עד 4 שעות.
ב ווק או מחבת גדולה, מניחים זרעי שומשום ומטגנים יבש על חום בינוני, רועד את הווק, עד הזרעים הם צבע חום זהוב.
כדי ווק או מחבת אותו להוסיף שמן שומשום ושמן צמחי וחום לאט.
לנקז עוף, הזמנת מרינדה, ומערבבים ווק כמה חתיכות בכל פעם, עד השחמה.
הסר עוף עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
מוסיפים פטריות ופלפל ירוק לווק או מחבת ומטגנים במשך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים 1 דקה יותר. להחזיר עוף לווק, יחד עם מרינדה שמורה, ומערבבים מעל חום גבוה בינוני עוד 2 עד 3 דקות, או עד החומרים מצופים באופן שווה עם זיגוג.
מפזרים זרעי שומשום קלויים על גבי ומגישים מיד.