עוף בשומשום עם מטבל סויה
אם יש לכם מיץ ליים, מיץ לימון, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: עוף בשומשום אפוי עם מטבל סויה, שיפודי עוף בשומשום עם סרירצ'ה-רוטב סויה, ו קבב עוף ברוטב סויה עם שומשום.
הוראות
מחממים תנור ל 200C/מאוורר 180c / גז 6 ו קו מגש אפייה עם נייר אפייה.
מערבבים את פירורי הלחם, שומשום, חמישה תבלינים וקצת תיבול על צלחת. טפיחה לייבש את העוף, לטבול לתוך הביצה, ואז לגלגל בתמהיל פירורי הלחם. מסדרים על מגש האפייה, ואז אופים במשך 25-30 דקות עד פריך מבושל דרך.
כאשר העוף כמעט מוכן, להרתיח את הברוקולי במים מלוחים במשך כמה דקות עד רק רך.
מערבבים את רוטב הסויה עם מיצי הדר וסוכר כדי להפוך את רוטב טבילה.
מגישים את העוף הפריך עם הברוקולי ומנות קטנות של הרוטב לטבילה, בתוספת פלחי ליים עבור סחיטה מעל.