קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

עוף ג'מבלאיה

עוף ג'מבלאיה
מתכון עוף ג'מבליה יכול לספק את התשוקה שלך לקאג' ון בערך 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 318 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלה דפנה, נקניקיית הודו, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 11 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוף ג'מבלאיה, עוף ג'מבלאיאן השני, ו עוף ג'מבלאיה.

הוראות

1
במחבת טפלון גדולה מצופה קלות בתרסיס בישול, הקפיצו עוף במשך 2-3 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד. מערבבים פנימה את 10 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 50-60 דקות או עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים עגבניות; מכסים ומבשלים עוד 10 דקות או עד שנוזל נספג והאורז רך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3
מסירים מהאש; תן לעמוד במשך 5 דקות. מחק עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר

יין מומלץ: סוביניון בלאן, יין ורדים, אלברינו

סוביניון בלאן, יין רוזסלין ואלברינו הם הבחירות המובילות שלי לג ' מבלאיה. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים יותר ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה שלך להישרף יותר. פייר לה פטה קרמנט דה לימו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פייר לה פטה קרמנט דה לימו
פייר לה פטה קרמנט דה לימו
צבע זהוב בהיר עם ניחוחות וטעמים תוססים של תפוח אפוי, דובדבן לבן ומרנג לימון. מקוויאר גורמה וצדפות ועד פופקורן, פייר לה פפטטה הוא יין רב תכליתי שמשתלב היטב עם מגוון מנות ומטבחים. נסו עם סלט אגסים אסייתי, לחמניות טונה חריפות, או צלעות חזיר ורסק תפוחים.תערובת: 70% שרדונה, 20% שנין בלאן, 10% פינו נואר