עוף דיז'ון
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את עוף דיז'ון. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 33 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 425 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . גשו לסופר וקנו שום, חצאי חזה עוף, פירורי לחם מתובלים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוף דיז'ון , עוף דיז'ון ועוף דיז'ון .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מתבלים את העוף במלח. במחבת או סיר קטן, מטגנים חמאה, שום, חרדל ויין יחד במשך 3 עד 4 דקות על אש בינונית נמוכה; לפזר את התערובת על העוף.
מניחים פירורי לחם בצלחת רדודה או בקערה ומטגנים את העוף בפירורים, ומשאירים קליפות.
מניחים נתחי עוף מצופים בתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 9x13 אינץ'.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך שעה אחת או עד שהעוף מבושל והמיצים מתבהרים.