עוף דרום הפצצה עם שעועית אדומה ואורז וירקות קולארד
עוף דרום הפצצה עם שעועית אדומה ואורז וירקות קולארד יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1771 קלוריות, 94 גרם חלבון ו-93 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 73% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית דרומית. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, פלפל, מרק עוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-40 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 86%. הציון הזה מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את הירוקים הדרומיים המושלמים (קייל, סלק, הירוקים של קולארד, חרדל), הירוקים הדרומיים המושלמים (קייל, סלק, הירוקים של קולארד, חרדל) וירוק הדרום.
הוראות
1
ציוד מיוחד: טיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2
לשעועית והאורז: לילה לפני הבישול שמים את השעועית בסיר גדול ומוסיפים מים עד כיסוי. משרים לילה במקום קריר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כוס נקניק מעושן קצוץ
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים ושוטפים לפני השימוש.
4
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את הבצל, הנקניק, הנקניק, הסלרי, הפלפל והקפיצים תוך כדי ערבוב מספר פעמים עד שהירקות רכים אך לא שחומים. מערבבים פנימה את הקאיין ומבשלים דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
חרדל מוכן, אופציונלי
6
מוסיפים את השעועית, 3 כוסות מרק העוף והעגבניות ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
7
מוסיפים את הטימין, המרווה ועלה הדפנה. מביאים את השעועית לרתיחה, לאחר מכן מנמיכים את האש לבינונית נמוכה ומבשלים את השעועית עד שהיא רכה אך לא רכה מדי, כ-1 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
8
מסירים את עלי הדפנה. מתבלים את השעועית במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזיר
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
9
מוציאים 1 כוס מהשעועית המבושלת ומועכים אותם. מחזירים אותם לסיר ומערבבים לאיחוד עם השעועית השלמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
במהלך 20 הדקות האחרונות של בישול השעועית, מכינים את האורז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
אפונה גויה®
11
מערבבים את האורז, 2 כוסות מרק העוף הנותרות ו-2 כוסות מים בסיר גדול ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שהאורז רק רך לכל אורכו, כ-20 דקות. שומרים על האורז והשעועית חמימים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
מניחים את ציר החזיר בסיר גדול ומוסיפים רק מספיק מים לכיסוי. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים במכסה מעט ונותנים להתבשל עד שהבשר רך מאוד, כ-1 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוציאים את ציר השינקן מהסיר ומוסיפים את הירוקים, הלימון, התימין, הרוטב החריף וקצת פלפל שחור גרוס טרי. מכסים במכסה מעט ומבשלים את הקולרדים עד שהם רכים, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
כרוב ירוק
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוציאים את הקולרדים מהסיר ושומרים את נוזלי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
לגרוס את הבשר מהקרס ולשמור.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מים כדי לאפשר
5
מחממים את השמן הצמחי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את בשר החזיר המגורר ומבשלים עד שהם פריכים.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונלי
7
מוסיפים את הקולרדים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוק
8
מוסיפים כמה כפות מנוזלי הבישול ומערבבים. מכבים את האש, מכסים ושומרים על חום.
9
לעוף: מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מערבבים את מרק העוף, החומץ, התיבול האיטלקי, אבקת השום והקאיין בתבנית אפייה. מתבלים את התערובת בקצת מלח ופלפל, מוסיפים את העוף ומערבבים לציפוי. מכסים את הכלי היטב בנייר כסף ואופים 30 דקות. שומרים את נוזלי הבישול מתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
מחממים את שמן הקנולה במטיגון עמוק ל-350 מעלות פרנהייט או ממלאים סיר כבד עד מחציתו בשמן קנולה ומחממים אותו ל-350 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מוציאים את העוף מתבנית האפייה ומייבשים אותו. שומרים את הנוזל בתבנית האפייה. מטגנים את העוף בשמן עמוק רק עד להשחמה ופריכה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
13
מסננים על נייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
14
מסננים את נוזלי הבישול מתבנית האפייה לסיר קטן. מביאים לרתיחה ומערבבים פנימה את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
גריסי פנינה לבנים
15
להגשה, מערבבים כמה נתזים של חומץ או רוטב חריף לתוך הירוקים. מזלפים מעט אורז על כל צלחת, מעלים את השעועית והקולרדים ומסיימים ב-2 ירכי עוף. כף רוטב העוף מעל.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. Karthauserhof Riesling QbA Ruwer עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.