קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות93
מגזין

עוף דרום הפצצה עם שעועית אדומה ואורז וירקות קולארד

עוף דרום הפצצה עם שעועית אדומה ואורז וירקות קולארד
עוף דרום הפצצה עם שעועית אדומה ואורז וירקות קולארד יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1771 קלוריות, 94 גרם חלבון ו-93 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 73% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית דרומית. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, פלפל, מרק עוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-40 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 86%. הציון הזה מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את הירוקים הדרומיים המושלמים (קייל, סלק, הירוקים של קולארד, חרדל), הירוקים הדרומיים המושלמים (קייל, סלק, הירוקים של קולארד, חרדל) וירוק הדרום.

הוראות

1
ציוד מיוחד: טיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2
לשעועית והאורז: לילה לפני הבישול שמים את השעועית בסיר גדול ומוסיפים מים עד כיסוי. משרים לילה במקום קריר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כוס נקניק מעושן קצוץ1 כוס נקניק מעושן קצוץ
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מסננים ושוטפים לפני השימוש.
4
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים את הבצל, הנקניק, הנקניק, הסלרי, הפלפל והקפיצים תוך כדי ערבוב מספר פעמים עד שהירקות רכים אך לא שחומים. מערבבים פנימה את הקאיין ומבשלים דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
6
מוסיפים את השעועית, 3 כוסות מרק העוף והעגבניות ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
7
מוסיפים את הטימין, המרווה ועלה הדפנה. מביאים את השעועית לרתיחה, לאחר מכן מנמיכים את האש לבינונית נמוכה ומבשלים את השעועית עד שהיא רכה אך לא רכה מדי, כ-1 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
8
מסירים את עלי הדפנה. מתבלים את השעועית במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
9
מוציאים 1 כוס מהשעועית המבושלת ומועכים אותם. מחזירים אותם לסיר ומערבבים לאיחוד עם השעועית השלמה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
במהלך 20 הדקות האחרונות של בישול השעועית, מכינים את האורז.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
11
מערבבים את האורז, 2 כוסות מרק העוף הנותרות ו-2 כוסות מים בסיר גדול ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שהאורז רק רך לכל אורכו, כ-20 דקות. שומרים על האורז והשעועית חמימים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1
מניחים את ציר החזיר בסיר גדול ומוסיפים רק מספיק מים לכיסוי. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים במכסה מעט ונותנים להתבשל עד שהבשר רך מאוד, כ-1 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוציאים את ציר השינקן מהסיר ומוסיפים את הירוקים, הלימון, התימין, הרוטב החריף וקצת פלפל שחור גרוס טרי. מכסים במכסה מעט ומבשלים את הקולרדים עד שהם רכים, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
כרוב ירוקכרוב ירוק
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוציאים את הקולרדים מהסיר ושומרים את נוזלי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
לגרוס את הבשר מהקרס ולשמור.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מחממים את השמן הצמחי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את בשר החזיר המגורר ומבשלים עד שהם פריכים.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
7
מוסיפים את הקולרדים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
8
מוסיפים כמה כפות מנוזלי הבישול ומערבבים. מכבים את האש, מכסים ושומרים על חום.
9
לעוף: מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
מערבבים את מרק העוף, החומץ, התיבול האיטלקי, אבקת השום והקאיין בתבנית אפייה. מתבלים את התערובת בקצת מלח ופלפל, מוסיפים את העוף ומערבבים לציפוי. מכסים את הכלי היטב בנייר כסף ואופים 30 דקות. שומרים את נוזלי הבישול מתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
מחממים את שמן הקנולה במטיגון עמוק ל-350 מעלות פרנהייט או ממלאים סיר כבד עד מחציתו בשמן קנולה ומחממים אותו ל-350 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
מוציאים את העוף מתבנית האפייה ומייבשים אותו. שומרים את הנוזל בתבנית האפייה. מטגנים את העוף בשמן עמוק רק עד להשחמה ופריכה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
13
מסננים על נייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
14
מסננים את נוזלי הבישול מתבנית האפייה לסיר קטן. מביאים לרתיחה ומערבבים פנימה את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
15
להגשה, מערבבים כמה נתזים של חומץ או רוטב חריף לתוך הירוקים. מזלפים מעט אורז על כל צלחת, מעלים את השעועית והקולרדים ומסיימים ב-2 ירכי עוף. כף רוטב העוף מעל.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
כרוב ירוקכרוב ירוק
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

מרכיבים

3גב שומן חזירגב שומן חזיר3גב שומן חזירגב שומן חזיר4שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי8ירכיים עוף ללא עצמותירכיים עוף ללא עצמות8ירכיים עוף ללא עצמותירכיים עוף ללא עצמות8ירכיים עוף ללא עצמותירכיים עוף ללא עצמות411דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות מבושלותעגבניות מבושלות4שרימפס וורידיםשמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון1חתיכות טופי הית' ברקאייןקאיין1אוראו ממולאים כפוליםקאייןקאיין51דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סלרי קצוץסלרי קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ7051 לב מפאלדי טרי אם אפשרקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.collard greens, cut into thick strips (about 10 cups)collard greens, cut into thick strips (about 10 cups)1חתיכות טופי הית' ברמרווה מיובשתמרווה מיובשת1אוראו ממולאים כפולים1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש2sprigsטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק12 כפיות אבקת שוםפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי75דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פלפל ירוק קצוץפלפל ירוק קצוץ140דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר חזיר קצוץבשר חזיר קצוץ1קטןחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה4שרימפס וורידיםSplash רוטב חריףSplash רוטב חריף4שרימפס וורידיםApple cider vinegar or hot sauce, for servingApple cider vinegar or hot sauce, for serving23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'תיבול איטלקיתיבול איטלקי22 כפות חמאה מומסתפרוסות לימוןפרוסות לימון33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר160דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בצל קצוץבצל קצוץ227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית אדומה מיובשתשעועית אדומה מיובשת1201 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי225דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניק מעושן קצוץנקניק מעושן קצוץ13 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים370דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אורז לבןאורז לבן370דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אורז לבןאורז לבן

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. Karthauserhof Riesling QbA Ruwer עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.
Karthauserhof ריזלינג QbA Ruwer
Karthauserhof ריזלינג QbA Ruwer