קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

עוף האריסה

עוף האריסה
עוף האריסה דורש מסביב 4 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 176 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לך מלח ופלפל, שמן זית, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו עוף האריסה, קינואה עם עוף האריסה, ו כנפי עוף חריסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הפפריקה המעושנת, שום, כמון, זרעי קימל, פלפל צ ' יפוטלה, ורוטב adobo לתוך מרגמה, וטוחנים יחד עם עלי כדי להפוך את הדבק. מורחים את הדבק על כל חזה העוף, מניחים לתוך קערה, כיסוי, ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
פפריקה מעושנתפפריקה מעושנת
זרעי קימלזרעי קימל
רוטב Adoboרוטב Adobo
שוםשום
כמוןכמון
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
קערהקערה
2
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני, ושמן קלות את הסבכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
הסר עוף מן המרינדה, ולהשליך את המרינדה עודף.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
עוף שלםעוף שלם
4
מברישים את חזה העוף בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל. גריל את חזה העוף עד שהבשר מראה סימני גריל והפנים הוא כבר לא ורוד, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל