עוף האריסה
עוף האריסה דורש מסביב 4 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 176 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לך מלח ופלפל, שמן זית, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו עוף האריסה, קינואה עם עוף האריסה, ו כנפי עוף חריסה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הפפריקה המעושנת, שום, כמון, זרעי קימל, פלפל צ ' יפוטלה, ורוטב adobo לתוך מרגמה, וטוחנים יחד עם עלי כדי להפוך את הדבק. מורחים את הדבק על כל חזה העוף, מניחים לתוך קערה, כיסוי, ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני, ושמן קלות את הסבכה.
הסר עוף מן המרינדה, ולהשליך את המרינדה עודף.
מברישים את חזה העוף בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל. גריל את חזה העוף עד שהבשר מראה סימני גריל והפנים הוא כבר לא ורוד, על 5 דקות לכל צד.