עוף ו-Bodacious Bulb עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 697 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -49 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם גזר, פלפל טרי, עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 64% . נסו עוף רוזמרין משובחת פקעת שומר , עוגת נורה נסתרת , ופקעתשומר מזוגגת ומטוגנת בסגנון תומאס קלר (מתכונים דומים).
הוראות
1
שוטפים ומייבשים את העוף. על משטח יציב חותכים את העוף בעזרת סכין חדה ל-8 חלקים בתוספת עמוד השדרה.
מרכיבים שתצטרך
עוף, אורגני אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מתבלים את כל החלקים ב-1 כפית כל מלח ופלפל. מכסים ומקררים הכל מלבד עמוד השדרה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
בסיר גדול או בסיר קטן על אש גבוהה, הוסיפו 1 כף שמן שום וכשהוא חם, הוסיפו את עמוד השדרה של העוף המתובל. משחימים במשך 4 עד 5 דקות, ואז מוסיפים פנימה את שיני השום השמורות, התימין ואת הירקות החתוכים. הופכים את עמוד השדרה וממשיכים לבשל עד להשחמה היטב, 5 דקות נוספות. (טיפ של בחור: להסרה קלה בעת הכנת רוטב מאוחר יותר, קשרו את שיני השום בבד גבינה לפני הוספה לסיר).
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
שום, שמור משמן שום
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 כפות עגבניות רומא זרעו וחתוכים לקוביות
4
מזגוג את התבנית במעט מהציר כדי לשחרר את הפונדק מתחתית התבנית, ומוסיפים את הציר שנותר ואת המים. מביאים לרתיחה חזקה ומבשלים 45 דקות. מסננים את המוצקים אך שומרים את שיני השום בקערה.
מניחים לשבת ומרחפים את השומן מלמעלה. לְהַפְרִישׁ. אתה צריך להיות בערך 3 כוסות. אפשר להכין את זה מראש.
6
מחממים את התנור ל-250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
במחבת גדולה ועמוקה על אש גבוהה, מוסיפים 1/4 כוס שמן השום. כשהוא רק מתחיל לעשן, מוסיפים את שיני השום הפרוסות ומבשלים עד שהם רק פריכים וזהוב בהיר, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר ומפזרים מעט מלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
מוסיפים פנימה את העוף ומשחימים בזהירות את החתיכות, הופכים לפי הצורך ומקבלים חום זהוב כהה ויפה מכל הצדדים. כשהחתיכות מסתיימות, מוציאים לתבנית עם נייר אפייה ומחממים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
מסננים את עודפי השומן מהמחבת שהעוף בושל בה ומניחים להבה בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים פנימה את 1/4 כוס שמן השום הנותר ואת הקמח ומערבבים כל הזמן עד שנוצרת משחה. אפשרו ל-roux להתבשל במשך 1 עד 2 דקות, תוך ערבוב מתמשך, ולאחר מכן להקציף באיטיות את הציר.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
מוסיפים כ-1/2 כוס בכל פעם וממשיכים לשלב. מנמיכים את האש לנמוכה לאחר שהתערובת הסמיכה ולאחר מכן מוסיפים פנימה את שיני השום המבושלות השמורות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
13
מקציפים אותם לתוך הרוקס, מתקנים תיבול עם מלח ופלפל, אם צריך, והחזק אותם עד שירות על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
14
מניחים 1/2 כוס מרוטב השום על צלחת ומניחים כמה חתיכות עוף מעל. כף 1 כף מהרוטב על העוף ומקשטים בפטרוזיליה, קוביות עגבניות ופרוסות השום המטוגנות.
מרכיבים שתצטרך
שום מטוגן
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פפרונצ'יני, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
15
בסיר קטן על אש בינונית, מוסיפים מחצית מהשמן ואת כל השום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
16
מחממים ומבשלים 10 דקות, מכוונים את האש לפי הצורך. מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
17
בצנצנת זכוכית נקייה של 16 אונקיות, הוסיפו את השום המוכן ואת השמן הנותר. מכסים ומקררים. השתמש תוך 2 עד 3 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
1
השתמש בשמן זית באיכות טובה, אך לא כתית מעולה. אתה רוצה שמן זית שיכול לעמוד בחום מסוים, כי בקרוב תבשל הכל עם השמן הזה!
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
מצא את פקעות השום הטריות, המוצקות והלבנות ביותר שתוכל למצוא. לפרק בעדינות את הנורה, ואז לקצץ בזהירות את קצה הגבעול מכל ציפורן ולקלף את הקליפות. היו בררנים, השתמשו בגדולים והשאירו את הקטנים למתכון אחר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3
השתמשו בשמן לבישול, השתמשו בשום לכל דבר. לאחר שהשום נגמר, מתחילים מחדש.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי