עוף ומילוי של סבתא
העוף והמילוי של סבתא לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 630 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. גשו לסופר וקנו חמאה, מים, מלח ופלפל טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 76%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טורקיה עם מלית של סבתא, סבתא רבא המפורסם של המילוי, ו תבשיל העוף של סבתא.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרססים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם תרסיס בישול.
מסדרים חתיכות חזה עוף בתבנית האפייה. מביאים מים 1 כוס חמאה לרתיחה בסיר גדול, תוך ערבוב עד חמאה נמסה; מערבבים קלות מלית לערבב לתוך מים וחמאה מוך עם מזלג.
מורחים את המילוי על חתיכות חזה העוף.
מערבבים גרגירי מרק עוף ל 1/2 כוס מים חמים עד להמסה; מניחים בצד.
ממיסים 6 כפות חמאה בסיר על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל בחמאה החמה עד לשקיפות, כ -5 דקות. מערבבים קמח לחמאה ובצל, מועכים את הקמח עם החמאה בגב כף עד לקבלת תערובת חלקה ודומה להדבקה.
מקציפים מרק עוף לתערובת החמאה והקמח, ואחריו חלב.
מחממים עד שהרוטב סמיך וחלק, 5 עד 10 דקות, תוך הקצפה מתמדת. רוטב העונה עם מלח ופלפל שחור.
יוצקים רוטב על מלית ועוף.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד בפנים והתבשיל מבעבע, בערך 1 שעה. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות פרנהייט (74 מעלות צלזיוס).