עוף ופסטינה אפוי איטלקי הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 4. מנה אחת מכילה 310 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, שמן זית, עגבניות משומרות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כ -55 דקות . 111 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. עם ציון ספונקולרי של 69% , המנה הזו טובה. נסו ירכי עוף אפויות בסגנון איטלקי , זיטי אפוי עם נקניק ריקוטן ואיטלקי , ונאצ'וס איטלקי אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מביאים סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לריכוך, תוך ערבוב מדי פעם, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
מסננים את הפסטה לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
6
בינתיים, שמים את שמן הזית במחבת קפיצה בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את העוף ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8
מוסיפים את הבצל והשום, תוך ערבוב לאיחוד, ומטגנים עד שהבצל רך והעוף מבושל, כ-5 דקות נוספות.