קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

עוף ופסטינה אפויה איטלקית

עוף ופסטינה אפויה איטלקית
עוף ופסטינה אפוי איטלקי הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 4. מנה אחת מכילה 310 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, שמן זית, עגבניות משומרות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כ -55 דקות . 111 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. עם ציון ספונקולרי של 69% , המנה הזו טובה. נסו ירכי עוף אפויות בסגנון איטלקי , זיטי אפוי עם נקניק ריקוטן ואיטלקי , ונאצ'וס איטלקי אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מביאים סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לריכוך, תוך ערבוב מדי פעם, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
מסננים את הפסטה לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6
בינתיים, שמים את שמן הזית במחבת קפיצה בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את העוף ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8
מוסיפים את הבצל והשום, תוך ערבוב לאיחוד, ומטגנים עד שהבצל רך והעוף מבושל, כ-5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
מכניסים את תערובת העוף לקערה עם הפסטה המבושלת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מוסיפים את השימורים של העגבניות, גבינת המוצרלה, הפטרוזיליה, המלח והפלפל. מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
14 כוס גבינת רומנו מגוררת14 כוס גבינת רומנו מגוררת
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
11
מניחים את התערובת בתבנית אפייה משומנת בחמאה בגודל 8 על 8 על 2 אינץ'. בקערה קטנה מערבבים יחד את פירורי הלחם וגבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מפזרים מעל את החלק העליון של תערובת הפסטה. מנקדים את החלק העליון בחתיכות קטנות של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
13
אופים עד שהחלק העליון מזהיב, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman