עוף ותפוחי אדמה מעל תרד מוקפץ
עוף ותפוחי אדמה מעל תרד מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, כרישה, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון מצופה תבלינים עם תפוחי אדמה מטוגנים ותרד, עוף מוקפץ עם תרד, ו פאן מוקפץ חמאה עוף ותפוחי אדמה.
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה.
מוסיפים עוף; חוזרים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף תפוחי אדמה; לחזור לרתיחה. מכסים ומבשלים 25 דקות או עד תפוחי אדמה רכים, ערבוב מדי פעם. מערבבים בכוסברה ופלפל.
שמן חום בתנור הולנדי אחר או מחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף חצי תרד; לבשל 1 דקה, משליך כל הזמן.
להוסיף תרד שנותר; לבשל 2 דקות או עד wilts תרד, משליך כל הזמן.
מגישים תערובת עוף על תרד.