עוף ותפוחי אדמה מעל תרד מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, כרישה, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון מצופה תבלינים עם תפוחי אדמה מטוגנים ותרד, עוף מוקפץ עם תרד, ו פאן מוקפץ חמאה עוף ותפוחי אדמה.
הוראות
1
שלב הראשון 8 מרכיבים בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה.
2
מוסיפים עוף; חוזרים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3
להוסיף תפוחי אדמה; לחזור לרתיחה. מכסים ומבשלים 25 דקות או עד תפוחי אדמה רכים, ערבוב מדי פעם. מערבבים בכוסברה ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4
שמן חום בתנור הולנדי אחר או מחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
5
להוסיף חצי תרד; לבשל 1 דקה, משליך כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
6
להוסיף תרד שנותר; לבשל 2 דקות או עד wilts תרד, משליך כל הזמן.