עוף ותרד אלפרדו לזניה
לזניה של עוף ותרד אלפרדו עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכין 12 מנות עם 693 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 383 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם עוף צלוי, שמן זית, פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות. עם כפית ציון 83%, המנה הזו סופר. נסו תרד אלפרדו לזניה, תרד אלפרדו לזניה, ו לזניה אלפרדו תרד לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים אטריות לזניה במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה.
מסננים, ולשטוף עם מים קרים.
בסיר על אש נמוכה מערבבים יחד שמנת כבדה, שמנת מרק פטריות, גבינת פרמזן וחמאה. מבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד לקבלת תערובת אחידה.
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את הבצל בשמן זית עד שהוא רך, ואז מוסיפים שום ופטריות.
מערבבים פנימה את העוף ומבשלים עד שהוא מחומם. מתבלים במלח ופלפל.
מצפים קלות את תחתית תבנית האפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם מספיק מתערובת רוטב השמנת לציפוי.
שכבה עם 1/3 מאטריות הלזניה, 1/2 כוס ריקוטה, 1/2 מהתרד, 1/2 מתערובת העוף ו -1 כוס מוצרלה. למעלה עם 1/2 תערובת רוטב שמנת, וחזור על השכבות.
מניחים מעל את שאר האטריות ומורחים ברוטב שנותר.
אופים 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד חום ומבעבע. מעליו את המוצרלה שנותרה, וממשיכים באפייה עד שהגבינה נמסה ומשחימה קלות.