עוף טטרזיני השלישי
אם יש לכם קמח, שמן זית, מרק עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. מתכונים דומים: עוף טטרזיני, עוף טטרזיני, ו עוף טטרזיני.
הוראות
בסיר בינוני מביאים לרתיחה את המים ומרק העוף.
מוסיפים את פסטת הספגטי ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה.
במחבת גדולה מטגנים בצל בשמן זית עד שהם רכים.
מוסיפים עוף, פטריות, 1 גרם גבינת צ ' דר, קמח וספגטי מבושל.
יוצקים תערובת לתבנית אפייה של 2 ליטר. מנה עליונה עם יתרת גרם גבינת צ ' דר ושקדים.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות (175 מעלות צלזיוס) במשך 30 עד 40 דקות.