עוף ים תיכוני וירקות Farfalle
עוף ים תיכוני וירקות Farfalle עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 488 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, רצועות פלפל, עשבי תיבול פילדלפיה ושום בישול קרם, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלט פסטה ים תיכוני (עניבת פרפר), קבב עוף וירקות ים תיכוני, ו Kabobs ירקות עוף ים תיכוני בגריל.
הוראות
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח.
בינתיים, שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים עוף ושעועית; מבשלים ומערבבים 5 עד 6 דקות. או עד העוף נעשה.
מוסיפים פלפלים; מבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות. או עד פריך במכרז.
הוסף קרם בישול חומוס; לבשל ומערבבים 2 עד 3 דקות. או עד מחומם דרך.
מסננים פסטה, הזמנה 1/4 כוס מים לבישול. בהדרגה מערבבים מים שמורים לתוך תערובת קרם בישול; להוסיף פסטה גבינת פטה; לערבב קלות.