עוף ים תיכוני וסלט אורזו בכוסות פלפל אדום
עוף ים תיכוני וסלט Orzo בכוסות פלפל אדומות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך זיתים, אבקת בצל, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 1 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מצוין. מתכונים דומים: סלט עוף ואורזו ים תיכוני, Orzo לימון-פלפל שמנת עם עוף וסלט תאנה, ו סלט אורזו ים תיכוני.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את האורזו, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 11 דקות.
מסננים היטב מסננת להגדיר בכיור, להעביר לקערה, ולתת מגניב במקרר.
בקערה קטנה, להקציף יחד את שמן הזית, חומץ יין אדום, חרדל דיז ' ון, אבקת שום, אורגנו, בזיליקום, אבקת בצל, מלח ופלפל. בקערה גדולה מערבבים יחד את האורזו המבושל, העגבניות, הזיתים, גבינת פטה ובשר חזה עוף עד לשילוב יסודי.
יוצקים את הרוטב על תערובת orzo, מערבבים קלות כדי מעיל את כל החומרים עם רוטב, וכפית לתוך חצאי הפלפל האדום.
מקשטים כל מנה עם sprig אורגנו.