קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

עוף ים תיכוני עם סלסה

עוף ים תיכוני עם סלסה
מתכון עוף ים תיכוני עם Salsan מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 148 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו צלפים, עגבניית שזיפים, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו בקלה עם סלסה ים תיכונית, סלסה ים תיכונית, ו בקלה עם סלסה ים תיכונית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את 5 המרכיבים הראשונים בקערה, ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מפזרים עוף עם פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים עוף ומבשלים 2 דקות בכל צד או עד להשחמה. להפחית את החום נמוך; להוסיף מים. מכסים ומבשלים 8 דקות או עד העוף נעשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
מגישים עם תערובת סלסה; מקשטים עם זיתים שחורים וירוקים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנושמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנו
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Sandhi סנפורד ובנדיקט פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 65 דולר לבקבוק.
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
הייחודי 2012 יש שכבות של דובדבן בר, שוש, פלפל שחור וקינמון. צבע אדום אודם חיוור טאנינים משיי להראות לנו כמה מלכותי האתר הזה.