עוף יקיטורי
תמיד כיף שיש עוד מתכון יפני טעים, אז תנו הזדמנות ל עוף Yakitori. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 201 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 45 מנות סועדים.. אם יש לכם שמן צמחי, בצל ירוק, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוף Yakitori, עוף Yakitori, ו עוף Yakitori (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, להביא את המים וקומבו לרתיחה.
הוסף את bonito ולחזור לרתיחה.
הסר את המחבת מהחום ולתת לעמוד במשך 3 דקות. מסננים את המרק לסיר גדול.
מוסיפים את סאקה, רוטב סויה, מירין וסוכר למרק ומרתיחים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, 45 דקות.
בינתיים, להשרות 16 שיפודי במבוק במים במשך 20 דקות; לנקז. לסירוגין להשחיל את העוף ואת בצל ירוק על שיפודים.
דק מגררים את הג ' ינג ' ר לתוך מסננת קטנה, בסדר להגדיר מעל קערה. לחץ על המיץ מן הג ' ינג ' ר; אתה צריך 2 כפות.
מברישים את העוף ואת הבצל הירוק עם שמן וגריל על חום מתון, מפנה, עד רק מבושל דרך, 10 דקות. רק לפני הסרת אותם מן הגריל, מברשת שיפודים עם מיץ זנגביל זיגוג סויה.
מגישים, מעבירים עוד זיגוג לטבילה.