קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות45
ציון בריאות1
מגזין

עוף יקיטורי

עוף יקיטורי
תמיד כיף שיש עוד מתכון יפני טעים, אז תנו הזדמנות ל עוף Yakitori. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 201 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 45 מנות סועדים.. אם יש לכם שמן צמחי, בצל ירוק, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוף Yakitori, עוף Yakitori, ו עוף Yakitori (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר, להביא את המים וקומבו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
KombuKombu
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הוסף את bonito ולחזור לרתיחה.
3
הסר את המחבת מהחום ולתת לעמוד במשך 3 דקות. מסננים את המרק לסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את סאקה, רוטב סויה, מירין וסוכר למרק ומרתיחים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
5
בינתיים, להשרות 16 שיפודי במבוק במים במשך 20 דקות; לנקז. לסירוגין להשחיל את העוף ואת בצל ירוק על שיפודים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
דק מגררים את הג ' ינג ' ר לתוך מסננת קטנה, בסדר להגדיר מעל קערה. לחץ על המיץ מן הג ' ינג ' ר; אתה צריך 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
תדליק גריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מברישים את העוף ואת הבצל הירוק עם שמן וגריל על חום מתון, מפנה, עד רק מבושל דרך, 10 דקות. רק לפני הסרת אותם מן הגריל, מברשת שיפודים עם מיץ זנגביל זיגוג סויה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ג ' ינג ' רמיץ ג ' ינג ' ר
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
מגישים, מעבירים עוד זיגוג לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן