עוף ליים BBQ הטוב ביותר של טינה
אם יש לכם פלפל קאיין, שום, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: עוף צ'דר מנגל, המרינדה עוף ברביקיו הטוב ביותר, ו סלט קצוץ עוף ברביקיו.
הוראות
לשטוף חלקי עוף. להתייבש היטב. נקב את כל החלקים במזלג. בקערה קטנה, לשלב את מלח תיבול, פלפל שחור טחון ופלפל קאיין. לשפשף את כל חלקי העוף עם התבלינים, ולאחר מכן למקם את העוף לתוך שקית פלסטיק גדולה, resealable.
בקערה בינונית נפרדת, מערבבים את מיץ הלימון, שמן זית, שום וכוסברה.
מערבבים היטב ויוצקים לתוך השקית עם העוף. לאטום ולתת לרבד במקרר לפחות 2 שעות.
מחממים גריל חיצוני לחום נמוך באח שמן קל.
הסר עוף מהמקרר ויוצקים מרינדה לסיר קטן על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה במשך כ 1 עד 2 דקות.
עוף בגריל במשך כ 1 1/2 שעות.
מברשת עם המרינדה כל 15 דקות. עוף נעשה כאשר מיצים לרוץ ברור.