עוף לימון מוקפץ
עוף לימון מוקפץ עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -43 גרם חלבון , 26 גרם שומן , ובסך הכל 619 קלוריות . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פלפל, אורז, מיץ לימון ומלח. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . עם ציון ספונקולרי של 59% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עוף קטיפה מוקפץ עם אפונה ורוטב לימון-ג'ינג'ר , נבטי בריסל מוקפצים עם לימון ופרמזן , ונבטי בריסל מוקפצים עם לימון ופרמזן .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את עמילן התירס ו-1/4 כפית ג'ינג'ר. מערבבים פנימה את רוטב הסויה, השרי או המרק ומיץ הלימון עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים את העוף וקליפת הלימון; לזרוק למעיל. מקררים למשך 30 דקות.
מחממים 2 כפות שמן בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את האורז; מבשלים ומערבבים במשך 5 דקות או עד שהאורז מתחיל להשחים.
מוסיפים את המרק, המלח, הפלפל והג'ינג'ר הנותר. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 20 דקות או עד שהאורז רך.
במחבת גדולה או בווק, מקפיצים פלפלים ב-2 כפות שמן עד שהם רכים.
מוציאים מהמחבת ושומרים חם. באותה מחבת מבשלים את תערובת העוף בשמן הנותר עד שמיצי העוף מתבהרים. מערבבים פנימה פלפלים ובצל.