עוף מגוהץ עם דלעת ועגבניות צהובות
עוף לחוץ עם סקווש צהוב ועגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 227 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך עגבניות, שיני שום, סקווש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. נסו עוף מגוהץ עם דלעת ועגבניות צהובות, דלעת ועגבניות צהובות, ו קישוא קיץ צהוב עם עגבניות שלפוחיות (מתכונים דומים).
הוראות
לטפוח עוף יבש ועונה עם 3/4 כפית מלח ופלפל 1/2 כפית.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ.
הוסף עוף, צד עור כלפי מטה. מכסים עם סיבוב של נייר קלף, ואז סיר כבד או מחבת, ואחריו משקל 3-5 פאונד (כגון שתי פחיות 32 אונקיה או לבנים עטופות בנייר כסף). מבשלים 10 דקות, ולאחר מכן להסיר משקל, סיר, קלף.
הפוך עוף מחדש לכסות עם סיבוב נקי של קלף, סיר, ומשקל, ואז לבשל עד רק מבושל דרך, כ 8 דקות יותר.
להעביר עוף לצלחת ולשמור חם, מכוסה.
מוסיפים סקווש, עגבניות, שום, 2 כפיות מיורן, ו 1/4 כפית מלח לשומן במחבת. מבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד סקווש הוא רק רך ועגבניות הפכו שובב, 6 עד 8 דקות. מערבבים כל מיצים מן הצלחת ועונה עם מלח ופלפל. כפית על עוף.
מפזרים עוף וירקות עם מיורן כפית הנותרים.
מגישים עם: סלט ירוק השליך עם יין אדום ויניגרט