עוף מוגז
עוף מוגז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 592 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, חצאי חזה עוף, יין מבעבע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מאי טאי נוצץ, אשכולית מוגזת, ו אגרוף נוצץ.
הוראות
מערבבים יחד את הקמח, מלח, פלפל, ואבקת שום בקערה רדודה. לחץ על חזה העוף לתוך תערובת הקמח כדי מעיל היטב. מניחים את חזה העוף המצופה בצד על נייר שעווה; לא מחסנית.
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הפטריות עם 1/4 כוס היין עד שמיצי הפטריות נספגים והפטריות מתחילות להשחים, כ-15 דקות. לדחוף את הפטריות לקצה המחבת ולמקם את שדי העוף המצופים למרכז המחבת. חום את השדיים עוף בכל צד, כ 5 דקות לכל צד, ויוצקים את הנותרים 1 כוס יין. מכסים את המחבת ומבשלים עד שהעוף כבר לא ורוד בפנים, כ -10 דקות.
הסר את חזה העוף מן המחבת, ולסדר על מגש משרת מחומם.
יוצקים את השמנת למחבת, מביאים לרתיחה על חום בינוני, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חתיכות הטעם החום על החלק התחתון של המחבת התמוסס והרוטב התעבה, על 10 דקות.
יוצקים את הרוטב על העוף, ומגישים.