תפוחי אדמה איריים קדומים
אם יש לך מלח ופלפל טחון, חצי וחצי, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 49%. נסו אנני גאנס אירי קודל-תבשיל אירי זה מלא בייקון, נקניקיות, בירה, תפוחי אדמה, ועוד, תפוחי אדמה מסולסלים, ו תפוחי האדמה המסולסלים הטובים ביותר אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מסדרים תפוחי אדמה פרוסים דק בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
שכבת פרוסות חמאה על גבי תפוחי אדמה. מתבלים במלח ופלפל שחור.
יוצקים חצי וחצי באופן שווה על תערובת תפוחי אדמה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב התעבה ותפוחי אדמה רכים, 45 עד 60 דקות.