עוף מודרני קייב
עוף מודרני קייב עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 562 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שן שום, מיץ לימון כף, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Hamburguesan Estilo קייב (המבורגר מקסיקני קייב), הקפה המודרני-עוגות דגים מודרניות, ו עוף קייב.
הוראות
כדי להפוך את החמאה, להטות את כל החומרים לתוך קערה ומתבלים בנדיבות עם פלפל וקצת מלח. הכה עד משולב לחלוטין ואז להטות על גיליון של סרט נצמדות להתגלגל לתוך יומן. מקררים עד חזק. יכול להיות מורכב עד 3 ימים מראש או קפוא עד 1 חודש.
שד אחד בכל פעם, להניח אותם חלק בצד למטה ולהסיר את פילה מיני. לעשות חתך באמצע פילה חצי הדרך לתוכו כדי להפוך את כיס; זה חיוני כי אתה לא לחתוך את כל הדרך דרך הבשר.
להניח חתיכת סרט נצמד על השד, באמצעות פטיש בשר או מערוך, לשטח אותו מעט. בחלק אחר של הלוח לחבוט את פילה מיני מעט.
מחלקים את החמאה לארבעה ומתחלקים לדיסקים שטוחים. למלא כל כיסים שהכנת עם דיסק חמאה. מכסים כל אחד עם פילה מיני לקפל את הצדדים של השד על זה. תניח בצד.
להטות את הקמח, ביצים ופירורי לחם לתוך מיכלים רדודים נפרדים. עבודה שיטתית, לחלוטין מעיל כל שד בקמח, ואז ביצה, אז פירורי לחם, ואז לטבול בחזרה לתוך הביצה ולבסוף שוב בפירורי הלחם. תניח בצד. העוף יכול להיות מוכן יום לפני והשאיר במקרר או קפוא עד 1 חודש להפשיר לחלוטין לפני הבישול.
לבשל, לחמם תנור ל 200C / מאוורר 180c / גז
מחממים שכבה הגונה של שמן במחבת גדולה, ופעם חם, להפוך את החום עד בינוני. מטגנים את Kievs עבור 2-3 דקות בכל צד עד הזהב כהה. הרם אותם על נייר מטבח כדי לספוג כל שמן עודף ולאחר מכן להעביר פח קלייה. מבשלים בתנור במשך 20 דקות או עד Kievs מרגיש מוצק כאשר proded בחלק הרחב ביותר.
מגישים מיד עם טריזי לימון וגרס, בתוספת צלחת הצד רטרו האהוב עליך סלט רוסי הוא טוב.