צדפות בגריל עם חמאת שום
מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ים ופלפל, חמאה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. נסו צדפות חמאת שום בגריל, צדפות בגריל עם חמאת ג'ינג'ר לימון בגט בגריל, ו לינגוויני עם צדפות ורוטב חמאת שום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל או סורגים גדולים על אש בינונית.
לשפשף ולשטוף את הצדפות. שמור בקירור עד מוכן לשימוש.
ממיסים 3 כפות חמאה בסיר 1-ליטר על אש נמוכה עד שהוא מוקצף.
מוסיפים את השום ואת הטחון, ערבוב, עד שהוא ריחני אבל לא צבע, על 30 שניות.
מוסיפים את היין הלבן והקרם הכבד, מגבירים את החום לגובה בינוני ומפחיתים בחצי, כ-8 דקות.
מוסיף את החמאה הנותרת 1 חתיכה בכל פעם, לטאטא כל הזמן, עד שהרוטב הוא מבריק, emulsified, ועבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף.
מוסיפים את העירית ומתבלים במלח ופלפל. שמור על הרוטב חם עד מוכן לשרת.
הגדר את הצדפות littleneck על הגריל או סורגים גדולים או למקם אותם ישירות על הגריל. מבשלים את הצדפות בלי להפוך אותם. ברגע הצדפות פופ פתוח, לאחר 8 עד 10 דקות, להעביר אותם בזהירות עם מלקחיים מגש (או צלחות) של מלח סלעים. אם אתה משתמש באח גדול, זה לא יהיה צורך. תשתמש במלקחיים כדי לחלץ את הצדפים העליונים. כפית 1 כפית רוטב על כל צדפה ומגישים מיד.