קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

עוף מוקפץ עם בטטות ואגסים

עוף מוקפץ עם בטטות ואגסים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף מוקפץ עם בטטות ואגסים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך בטטה, חצאי חזה עוף, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר Tenderloin עם אגסים מוקפצים תפוחי אדמה מתוקים Stellan Artois Cidre, תפוחי אדמה מתוקים ואגסים, ו ברוקולי, בטטות ואגסים.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
מפזרים את העוף, חזיר, או דגים עם מלח ופלפל. מוקפץ עד מבושל דרך, 8-10 דקות לכל צד עבור העוף, 12-15 דקות לכל צד עבור החזיר, או 5-7 דקות לכל צד לדגים.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מהמחבת, לכסות, ולהניח בצד.
4
מוסיפים את בטטה ו 1/2 כוס מים למחבת ומבשלים על חום בינוני, ערבוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את האגס ומבשלים עוד 5 דקות או עד שתפוח האדמה רך.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים לקערה. לזרוק עם חומץ, חרדל, טרגון, המלח שנותר, כמה טחנות של פלפל, ו 3 כפות מים. מחלקים את הבשר או הדגים בין 4 צלחות. כפית הירקות על כל מנה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך