עוף מוקפץ עם זיתים, צלפים ולימונים קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף מוקפץ עם זיתים, צלפים ולימונים קלויים. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שמן זית, צלפים, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף מוקפץ עם זיתים, צלפים ולימונים קלויים, ארוחת ערב: עוף מוקפץ עם זיתים, צלפים ולימונים קלויים, ו עוף מוקפץ עם זיתים, צלפים ולימונים.
הוראות
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
טפטוף שמן זית על הקלף, ולאחר מכן לסדר את פרוסות לימון בשכבה אחת.
לטפטף את הלימונים קלות עם שמן ומתבלים עם מלח ופלפל. צולים במשך כ 20 דקות, עד הלימונים מתחילים חום סביב הקצוות.
בינתיים, מחממים מחבת גדולה ועמוקה.
מוסיפים את התרד ומבשלים על אש גבוהה, משליך, עד נבול, על 2 דקות.
להעביר את התרד למסננת; לחץ על הנוזל. למחוק את המחבת ולחמם 2 כפות של השמן בו.
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד קלוי, 2 דקות.
מוסיפים את התרד, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 1 דקה.
במחבת בינונית עמוקה, מחממים את 1/4 כוס השמן הנותרת. מתבלים את העוף עם מלח ופלפל ואבק עם הקמח, מנערים את העודף. מבשלים את העוף על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד הזהב, על 6 דקות.
מוסיפים את הזיתים, צלפים ומניות ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום גבוה עד המניה מופחתת על ידי כשני שלישים, על 5 דקות.
מוסיפים את הלימונים הקלויים, החמאה והפטרוזיליה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים רק עד שהעוף מבושל דרך, כ -1 דקה.
מעבירים את העוף לצלחות וכפית את הרוטב על גבי.