קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

עוף מוקפץ עם זיתים, צלפים ולימונים קלויים

עוף מוקפץ עם זיתים, צלפים ולימונים קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף מוקפץ עם זיתים, צלפים ולימונים קלויים. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שמן זית, צלפים, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף מוקפץ עם זיתים, צלפים ולימונים קלויים, ארוחת ערב: עוף מוקפץ עם זיתים, צלפים ולימונים קלויים, ו עוף מוקפץ עם זיתים, צלפים ולימונים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
2
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
3
טפטוף שמן זית על הקלף, ולאחר מכן לסדר את פרוסות לימון בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
4
לטפטף את הלימונים קלות עם שמן ומתבלים עם מלח ופלפל. צולים במשך כ 20 דקות, עד הלימונים מתחילים חום סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, מחממים מחבת גדולה ועמוקה.
6
מוסיפים את התרד ומבשלים על אש גבוהה, משליך, עד נבול, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
להעביר את התרד למסננת; לחץ על הנוזל. למחוק את המחבת ולחמם 2 כפות של השמן בו.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד קלוי, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את התרד, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
10
במחבת בינונית עמוקה, מחממים את 1/4 כוס השמן הנותרת. מתבלים את העוף עם מלח ופלפל ואבק עם הקמח, מנערים את העודף. מבשלים את העוף על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד הזהב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את הזיתים, צלפים ומניות ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום גבוה עד המניה מופחתת על ידי כשני שלישים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים את הלימונים הקלויים, החמאה והפטרוזיליה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים רק עד שהעוף מבושל דרך, כ -1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
13
מעבירים את העוף לצלחות וכפית את הרוטב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
14
מגישים את התרד בצד.
מרכיבים שתצטרך