עוף מוקרם פיקטה ואספרגוס
עוף מוקרם Piccatan ואספרגוס הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך חניתות אספרגוס, מים, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. נסו עוף פיקטן ואספרגוס קלוי, עוף פיקטה לימון קל עם אספרגוס, ו פיקטה עוף מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל עוף במחבת גדולה על חום בינוני גבוה 2 עד 3 דקות. בכל צד או עד שחום קל משני הצדדים.
מערבבים קרם בישול, מרק וצלפים; לשפוך על עוף. כיסוי; מבשלים על אש נמוכה 5 עד 6 דקות. או עד העוף נעשה (165 מעלות F).
בינתיים, מניחים אספרגוס בצלחת מיקרוגל רדודה.
מוסיפים מים; מכסים בנייר שעווה. מיקרוגל על 4 עד 5 דקות גבוהות. או עד אספרגוס הוא פריך במכרז.
מגישים עוף עם אספרגוס ורוטב.