עוף מטוגן בחלב קוקוס
אם יש לכם כורכום הקרקע, חלב קוקוס, כוסברה הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: עוף צלוי בחלב קוקוס, חלב קוקוס מטוגן ירוק, ו חלב קוקוס-ירקות מטוגנים.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים כוסברה, כמון, קאיין, כורכום, וחומץ עד חלקה.
יש לשטוף את העוף ולייבש את הטפיחה. לשפשף תערובת תבלינים על כל חצאי השד.
יוצקים שמן למחבת nonstick 10-12 אינץ ' מעל חום גבוה, מתערבל לתחתית המעיל. כאשר שמן חם, להוסיף עוף ולהפוך לפי הצורך חום משני הצדדים, 4 עד 5 דקות בסך הכל.
מוסיפים בצל, שום, וג ' ינג ' ר למחבת; מערבבים לעתים קרובות עד בצל הוא משחי קלות, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים חלב קוקוס 1/2 כפית מלח; מערבבים לעתים קרובות עד שחין תערובת.
מוסיפים עוף ומיצים שהצטברו, מפחיתים את החום, ומבשלים נחשפים, הופכים חתיכות פעם אחת, עד שכבר לא ורוד במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך כדי לבדוק), 10 עד 12 דקות בסך הכל.
מעבירים עוף לצלחת מעוטרת.
להפוך את החום לרוטב גבוה ומרתיחים עד מופחת 1 1/2 כוסות, על 4 דקות. כפית באופן שווה על פני עוף.
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם, ומקשטים בטבעות פלפל אם תרצה.