עוף מטוגן בחמאה
עוף מטוגן בחמאה יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 66 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 895 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם פפריקה, עור-על חלקי עוף, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. וזה די טוב. נסו וופלים בחמאה עם פודינג עוף מטוגן בחמאה, עוף מטוגן בחמאה, ו עוף מטוגן בחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא חמאה עם 1 כף. מלח ו-1 כפית. פלפל, ערבוב עד מלח מומס. חתיכות עוף טפיחה יבש, לחתוך ולזרוק טיפים כנף ומניחים עוף בקערה עם תערובת חלב חמאה. מכסים ומקררים לפחות 12 שעות או עד 1 יום, הופכים עוף מדי פעם. (לחלופין, מניחים חצי מתערובת חלב חמאה וחצי עוף בכל אחד מ -2 שקיות ziplock גדולות, חותם, לנער מעיל ומקרר.)
מניחים 2 מדפים חוט על 2 גיליונות אפייה גדולים.
לטאטא יחד קמח, קורנפלור, פפריקה, 1 כפית. מלח ו 1 / 2tsp. פלפל ולחלק תערובת קמח בין 2 שקיות ziplock גדולות. עבודה עם כמה חתיכות בכל פעם, להסיר עוף מתערובת חלב חמאה, לתת כל טפטוף עודף. זרוק עוף לתוך תערובת קמח, שקית חותם ולנער ביסודיות מעיל.
הסר חתיכות עוף, לנער את עודף קמח ומניח על מדפים. חזור עד שכל חתיכות העוף מצופות.
בואו לנוח עוף על מתלה במשך 30 דקות לבוא לטמפרטורת החדר.
במחבת ברזל יצוק 12 אינץ 'או מחבת כבדה, להוסיף שמן 1/2 אינץ'. שמן חם מעל חום בינוני-גבוה עד מדחום מטגן עמוק רושם 177°.
עבודה בקבוצות ושימוש במלקחיים, בזהירות במקום כמה חתיכות עוף העור בצד למטה בשמן (לא מחבת קהל). מכסים מחבת ומבשלים עוף במשך 7 דקות. לחשוף ולהפוך חתיכות עוף מעל עם מלקחיים. קוק חשף במשך 7 דקות, ואז להסתובב שוב לבשל עד חום זהוב בכל רחבי מבושל דרך, מפנה לעתים קרובות, 5 עד 7 דקות יותר. (מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה צריך לקרוא 71° עבור בשר לבן165 עבור כהה.)
הסר עוף מתלה חוט נקי לנקז.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל ריזלינג. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.