עוף מטוגן עם דבש אנצ'ו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 2372 קלוריות, 146 גרם חלבון ו 126 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אבקת בצל, אבקת צ'ילי דה arbol, שמן בוטנים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. 90 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 92%. מתכונים דומים: עוף מטוגן עם אנצ'ו דבש, Rack של כבש עם זיגוג אנצ'ו-דבש, ו תירס בגריל עם דבש-חמאת אנצ'ו צ' ילה.
הוראות
1
לטאטא יחד 1 ליטר של חלב חמאה, 2 כפות מלח, ואת צ ' ילי דה arbol בקערה גדולה או צלחת אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים את העוף, פונים למעיל, מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מניחים את 2 כוסות הנותרים של חלב חמאה בקערה. מערבבים יחד את הקמח, אבקות שום ובצל, פפריקה וקיין בקערה גדולה ולחלק בין 2 מגשים רדודים ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צרור תרד טרי (בערך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
לנקז את העוף במסננת וללטף אותו יבש. לדלות את החלקים כמה בכל פעם בתערובת הקמח לטפוח עודף, ולאחר מכן לטבול בחמאה ולאפשר עודף כדי לנקז. לדלות בצלחת השנייה של קמח לטפוח את העודף.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
צ'דר טרי מגורר
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
שים את חתיכות העוף על מדף אפייה להגדיר על תבנית אפייה בעוד השמן מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
יוצקים על 3 סנטימטרים של שמן למחבת ברזל יצוק עמוק; השמן לא צריך לבוא יותר מחצי הדרך את הצדדים של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
שים את הסיר על חום בינוני גבוה ולחמם את השמן ל 375 מעלות F על מדחום מטגנים עמוק. עובדים בקבוצות, מוסיפים את חתיכות העוף לשמן החם, 3 או 4 בכל פעם ומטגנים, הופכים את החלקים מדי פעם, עד חום זהוב באופן שווה ומבשלים דרך, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
הסר מן השמן עם כפית מחוררת ולהעביר מתלה לנקז; לחזור לבשל את החלקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
9
מגישים חם, טפטף עם דבש אנצ ' ו.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
10
לטאטא את כל החומרים יחד בקערה. מתבלים במלח, לפי הטעם.
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.