עוף מיושן וכופתאות
עוף מיושן וכופתאות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . גשו לסופר וקנו קמח, סלרי, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. וזה לא כל כך מדהים. נסו עוף מיושן & כופתאות, עוף מיושן וכופתאות, ו כופתאות עוף ושחרר מיושנות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול במקום חתיכות עוף ומוסיפים את ציר העוף, בצל, סלרי ו -2 כפיות מלח. שים את החום על בינוני נמוך ומבשל, מכוסה חלקית, 15 עד 20 דקות או עד העוף רך.
כדי להכין כופתאות: בקערת ערבוב גדולה להכות יחד את הביצה והחלב.
מוסיפים את הקמח, את המלח שנותר ואת אבקת האפייה ומערבבים הכל יחד.
חותכים את החמאה לתערובת הקמח עד שהתערובת מתפוררת.
מוסיפים 1 כף הפטרוזיליה ומערבבים. ב 6 כפות גדולות, טיפה תערובת כופתאות על גבי העוף המבשל. לכסות את הסיר ולתת לכל להתבשל במשך 10 דקות יותר.
הסר עוף וכופתאות לקערת מנה גדולה. לכסות ולהניח בצד, שמירה על חום. מסננים את המניה שנותרה בסיר, לחיצה על כל "veggie נוזלי". להחזיר מלאי לסיר.
מערבבים מים עם קמח שנותר, ואז מערבבים לתוך המניה המתוחה. מביאים הכל לרתיחה, ערבוב כל הזמן, להתעבות. להחזיר עוף וכופתאות לסיר, סירוק כל בעדינות.
מגישים עם פטרוזיליה שנותרה.