עוף ממולא בגריל עם מחית זיתים וצלפים
עוף ממולא בגריל עם מחית זיתים וצלפים הוא תוספת ללא גלוטן, חלבית, פליאוליתית וראשונית . מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 328 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -24 גרם שומן . 3 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מבית Allrecipes דורש זיתים, צלפים מלוחים, פלפל גרוס ושום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62% , שהוא מוצק. אם תאהבו את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו מאהי-מאהי עם רוטב צלפים לימון , סלט צלפים מסרט קישואים , ורגל טלה ממולאת פטריות וזית .
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני, ומשמנים קלות את השבכה.
מניחים את הזיתים, הצלפים, השום, הפטרוזיליה, הפלפל האדום הכתוש, 1/4 כפית פלפל שחור, 1/4 כפית מלח ו-6 כפות שמן זית בבלנדר או במעבד מזון; מעבדים עד לתערובת אחידה למחית חלקה, מוסיפים עוד שמן זית במידת הצורך כדי להפוך חלקה.
בעזרת סכין חדה קטנה חותכים תחילה כל חזה עוף לשניים. לאחר מכן חתכו כיס בצד של כל חתיכת עוף, תוך מרחק של 1/2 אינץ' מכל קצה. ממלאים כל כיס של העוף בנדיבות במחית זיתים. סוגרים את הכיסים בעזרת קיסמים.
מברישים שמן זית על כל פני השטח החיצוניים של העוף; מתבלים במלח ופלפל.
מבשלים את חזה העוף, הופכים פעם אחת, עד שהם אינם ורודים יותר במרכז והמיצים מתבהרים, 12 עד 15 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות צלזיוס).