קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות3
ציון בריאות14
מגזין

עוף ממולא בגריל עם מחית זיתים וצלפים

עוף ממולא בגריל עם מחית זיתים וצלפים
עוף ממולא בגריל עם מחית זיתים וצלפים הוא תוספת ללא גלוטן, חלבית, פליאוליתית וראשונית . מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 328 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -24 גרם שומן . 3 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מבית Allrecipes דורש זיתים, צלפים מלוחים, פלפל גרוס ושום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62% , שהוא מוצק. אם תאהבו את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו מאהי-מאהי עם רוטב צלפים לימון , סלט צלפים מסרט קישואים , ורגל טלה ממולאת פטריות וזית .

הוראות

1
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני, ומשמנים קלות את השבכה.
מרכיבים שתצטרך
מיקרו מנטה, לקישוטמיקרו מנטה, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פרושוטו פרוס דק (קרוע לחתיכות, אם תרצה)פרושוטו פרוס דק (קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2
מניחים את הזיתים, הצלפים, השום, הפטרוזיליה, הפלפל האדום הכתוש, 1/4 כפית פלפל שחור, 1/4 כפית מלח ו-6 כפות שמן זית בבלנדר או במעבד מזון; מעבדים עד לתערובת אחידה למחית חלקה, מוסיפים עוד שמן זית במידת הצורך כדי להפוך חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ברוקוליני, גזוז, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקןברוקוליני, גזוז, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן
6 תפוחי אדמה קטנים של יוקון זהב, פרוסים דק מאוד6 תפוחי אדמה קטנים של יוקון זהב, פרוסים דק מאוד
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
3 חזה עוף, ללא עצמות וללא עור3 חזה עוף, ללא עצמות וללא עור
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ליטר 9 אונקיות נוזלי מים טרייםליטר 9 אונקיות נוזלי מים טריים
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ספרדי גדול, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 בצל ספרדי גדול, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
בעזרת סכין חדה קטנה חותכים תחילה כל חזה עוף לשניים. לאחר מכן חתכו כיס בצד של כל חתיכת עוף, תוך מרחק של 1/2 אינץ' מכל קצה. ממלאים כל כיס של העוף בנדיבות במחית זיתים. סוגרים את הכיסים בעזרת קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
1 כף סירופ מייפל, להגשה1 כף סירופ מייפל, להגשה
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חלב3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חלב
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מברישים שמן זית על כל פני השטח החיצוניים של העוף; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
משחת צ'ילי אדום תאילנדימשחת צ'ילי אדום תאילנדי
ברוקוליני, גזוז, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקןברוקוליני, גזוז, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן
1 כף סירופ מייפל, להגשה1 כף סירופ מייפל, להגשה
5
מבשלים את חזה העוף, הופכים פעם אחת, עד שהם אינם ורודים יותר במרכז והמיצים מתבהרים, 12 עד 15 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום