עוף ממולא בתרד ופטה
צריך ללא גלוטן ותוספת ראשונית? עוף ממולא בתרד ופטה יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא את אגוז מוסקט מקף, גבינת פטה, חזה עוף ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו תרד ופטה ממולאים עוף, עוף ממולא תרד & פטה, ו עוף ממולא בפטה תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 ° F.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת גדולה על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים בצל וסוטא עד רך, על 8 עד 10 דקות.
מוסיפים תרד ו sauté עד נבול ומים מתאדים, על 2 דקות.
מוסיפים אגוז מוסקט ומתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי.
הסר תערובת מהמחבת ולהעביר לקערה להתקרר. למחוק את המחבת ולהניח בצד.
חותכים כל חזה עוף במחצית אופקית. באמצעות פטיש או בתחתית של מחבת, חתיכות עוף קילו לעובי אפילו, על 1/4 אינץ ' עבה. מתבלים בכל מקום במלח ופלפל שחור טחון טרי.מערבבים פטה לתוך תערובת תרד מקורר.
להניח חזה עוף על קרש חיתוך כך הקצוות הצרים ביותר להתמודד איתך.
מניחים 1/4 של תערובת תרד חצי את כל חתיכת עוף. מקפלים את החלק התחתון של העוף מעל המילוי כדי לצרף אותו, ואז להתגלגל לתוך גליל הדוק. השתמש קיסמים או חוט הקצב כדי לאבטח את הלחמניות. חזור עם שאריות עוף ומילוי.להחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה ולהוסיף הנותרים 1 כף שמן זית. לאחר שמן מנצנץ, מניחים חזה עוף במחבת ומבשלים ללא הפרעה עד חום זהוב, על 4 עד 6 דקות. הפוך את השדיים ולהעביר את המחבת לתנור.
אופים עד המילוי חם ואת הפנים של לחמניות עוף הוא לבן אבל עדיין עסיסי, על 8 דקות.וריאציות: מערבבים ב 1/4 כוס של צנוברים או דומדמניות, או שילוב בעת הוספת פטה לתערובת התרד.שיוך משקאות: Markus Huber Grüner Veltliner "הוגו," אוסטריה. לבן עם חדות, רמז של מרירות, וכמה טאנג הוא קרא, וזה Grüner Veltliner מתאים את הצעת החוק, מהדהד את התרד ו feta תוך מהדהד עם העוף.